Национален 3-дневен Пост и Молитва за България


ПРИЗИВ до ВЕРНИТЕ

от името на радио “Глас на Истината” и Bibliata.tv

за НАЦИОНАЛЕН 3-дневен ПОСТ И МОЛИТВА от 1-ви до 3-ти МАРТ 2014г.

за ПОКАЯНИЕ

Здравейте, уважаеми радиослушатели.

Обръщаме се към всички вас от името на радио “Глас на Истината” и Bibliata.tv.
Обръщаме се към всеки един от вас, който се нарича с Христовото Име. Обръщаме се към всяка една църква на Живия Бог. Обръщаме се към всеки един български гражданин, който живее в България. Обръщаме се и към всеки един български емигрант, който живее далеч от родината си. Обръщаме се към всички наши сънародници, към всеки, който го боли за състоянието, в което се намира България и целият български народ, сред който сме и ние. Обръщаме се към ВЕРНИТЕ на Господа по всички църкви.

Живеем във време, което Божието Слово – БИБЛИЯТА, описва като последно и трудно време. Време преди Второто идване на Нашият Господ Бог Иисус Христос. Независимо дали човек вярва или не, всичко каквото е описано в Божието Слово – БИБЛИЯТА ще се изпълни, както са се изпълнявали и всички събития до момента, от сътворението на света до наши дни, точно както са били предсказани и записани в Божието Слово.

Днес е трудно време за България. Икономическата криза бавно и полека поразява страната ни. Свидетели сме на бунтове, стачки и всякакви абсурди, както в светския живот, така и за съжаление по църквите – както в Православната, така и в Евангелската. Престъпността, развратът, корупцията и мерзостта се ширят из цялата ни страна, както в дните на Содом и Гомор и в дните преди Ной. Обществото ни е раздирано от национални кризи, протести, от битови насилия, от национална омраза един към друг. Страната ни бива съсипвана поради интересите на международни корпорации, и нашите политици продават националните ни интереси за “30 сребърника“.

За съжаление и църквата (както Православната, така и Евангелската), която би трябвало да бъде “стълб и подпорка на Истината” е разтърсвана от противоречия, разделения, агентурно минало, сексуални скандали, скрити нелицеприятни тайни излезли на светло и апетити за власт.

Усещането, че нито политиците, нито църквата могат да предложат изход от този хаос, обзема малко по малко всеки един човек.

Знаем, че живеем в последно време, НО ЗАЩО ЦЪРКВАТА стигна до тук? Какво следва?!

Проблемът НЕ Е в икономическата криза, нито в глобалните интереси на някои страни. Проблемът дори не е в корумпираните политици, които вършат всички тези непристойни действия, облагодетелствайки себе си, на гърба на народа.

Проблемът е в самите нас, които се наричаме с Христовото име, поради това, че от свещенник и пастор, до вярващ, ВКУПОМ сме се отклонили от Божият Път и ходим упорито в своите си пътища.

И Господ е допуснал всичко това …

Но дори и да е допуснал това Господ върху людете Си, “и людете Ми - казва Господ -, които се наричат с Моето име,смирят себе си и почнат да се молят, и да търсят лицето Ми, и се отвърнат от нечестивите си пътища, тогава ще послушам от небето, ще простя греха им и ще изцеля земята им.”(II Летописи 7:14)

Обръщаме се с ПРИЗИВ към вас, от името на радио “Глас на Истината и Bibliata.tv, за 3-дневен НАЦИОНАЛЕН ПОСТ и МОЛИТВА от 1-ви до 3-ти МАРТ 2014г., за да дойдем ВКУПОМ всички до ВСЕОБЩО ПОКАЯНИЕ. Имаме пример в Божието Слово – БИБЛИЯТА, как в трудни и съдбоносни моменти за народа на Израел, богобоязливи хора са предприемали ПОСТ и МОЛИТВА, дори призовавайки цялото общество и заедно в ЕДИНСТВО са смирявали себе си и са отправяли глас на покаяние, раздирали са сърцата си, и са просили милост за народа си от Владетелят на цялата вселена – Богът на Авраам, Исаак и Яков – Всемогъщият Бог и Наш Господ.

Сега, не е време да издигаме лозунги, викайки с дързост “С нами Бог!“!

Сега, е време, да раздерем сърцата си, да паднем на колене и да викаме “Господи помилуй! Господи ПРОСТИ!

Призоваваме ви, всеки където е, да застанем като ЕДИН в пост и молитва за ПОКАЯНИЕ от 1-ви до 3-ти март, като се обърнем към Нашият Господ Иисус Христос с цялото си сърце, с пост, с плач, и с ридание. Да дойдем до ОСЪЗНАВАНЕ и ДА СИ ПРИЗНЕМ на глас и пред Господа Нашият Бог, че сме СЪГРЕШИЛИ ВКУПОМ като църква срещу Него, и че ВКУПОМ (свещенници, пастори, вярващи) сме се ОТКЛОНИЛИ от Неговият Път и вървим от години в НАШИТЕ СИ ПЪТИЩА. Да просим от Господа милост и да дойдем с ПОКАЯНИЕ при Него. Да раздерем сърцата си, а не дрехите си, и да извикаме с целият си глас, с цялото си сърце, с целият си ум към Господа Нашия Бог за милост към народа ни и към България. Не поради нашата праведност, а защото Той е милостив и щедър, дълготърпелив и многомилостив, та дано се разкая за злото, да прости греховете ни. И дано тогава Господ поревнува за България и да се смили над народа ни.

Нека да паднем на колене като ЕДИН от 1-ви до 3-ти март, така както коленичеше Израел в моментите си на покаяние и Господ чуваше гласът им и не се забавяше да подейства!

И дано да Го чуем да каже:

“Ще простя греховете ви! И беззаконията ви няма да помня!”

Да! Ще направя път в пустинята, И реки в безводната земя.

(Исая 43:19)

Бог да благослови БЪЛГАРИЯ и българският народ!

Екипът на радио “Глас на Истината & Bibliata.tv


Няма коментари: