Молитва и пост за Юсуф Надархани

Източник: Present Truth Ministries

Евреи 13:3

Помнете затворените, като че сте с тях заедно затворени, страдащите, понеже и самите вие сте в тяло. 


Важно е да помним, че причината, поради която църквата е гонена, е защото се води духовна война. В тази връзка, не трябва да забравяме, че трябва да се застъпим за Юсуф, най вече пред нашия Небесен Баща. Молитвата е най-важното нещо, което можем да направим за Юсуф. Не само молитва, изказана от чувство за дълг или вина, но молитва от дълбините на нашата душа, която „ходатайства ... в нашите неизговорими стенания“ (Римляни 8:26). Павел вярваше, че молитвите на светиите ще му донесат освобождение от затвора. Също така, във 2 Коринтяни 1:11, той казва, че ще му помогнат да се избави от толкова близка смърт, чрез „молитвите на мнозина“.

Имайки предвид тази духовна война, ви молим да се присъедините към нас в пост и молитва за Юсуф по време на неговото дело на 8 септември, 2012 г., от 9.00 ч. сутринта иранско време. На запад, това е 7 септември, 23:30 ч. централно европейско време. (8 септември, 01:30 ч. сутринта българско време)

Молим ви, ако се чувствате водени от Бога да се молите и постите за това дело от 21:00 до 03:30 ч. централно европейско време. (от 23:00 до 05:30 ч. сутринта българско време)

Молитвената нужда може да бъде изтеглена тук

Няма коментари: